Meest gestelde vragen

Waarom moet ik deze keer betalen voor een ticket?

We vragen voor deze editie een entreeprijs zodat we het shoppen onder één dak mogelijk kunnen maken en om jou optimale veiligheid en een relaxte shop-ervaring te kunnen garanderen. Er mogen een maximaal aantal personen tegelijk naar binnen waardoor jij altijd 5m2 ruimte hebt op de shop vloer. Ook krijg je een deel van je entree weer terug in de vorm van shop-tegoed! Daarnaast kunnen we met deze entree prijs de kortingen van min 50% tot wel 90% op de normale retailprijs garanderen.

Welke merken doen mee met de Sample Sale Amsterdam Noord?

Op dit moment zijn er 56 premium fashion brands bevestigd voor de Sample Sale. Elke week komen er nieuwe merken bij op onze homepage vind je een  vind je een selectie van deze merken. Volg ons op facebook of via instagram om als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwe merken en de laatste info.

Als Covid-19 roet in het eten gooit, krijg ik dan mijn geld terug?

Ja, op het moment dat de regering besluit om de maatregelen omtrent covid aan te scherpen en de Sample Sale geen doorgang kan vinden dan ontvang jij via onze ticket provider jouw aankoop bedrag terug. Belangrijk is om te weten dat in de ticket prijs service kosten worden berekend, deze bereken wij niet apart aan onze klanten door. Bij annulering wordt jouw ticket prijs min deze service kosten (de kosten voor de ticketprovider) teruggestort, deze service kosten zijn maximaal €1,- per ticket.

Ik heb al een ticket, wat nu?
Heb je al een ticket aangeschaft voor onze afgelaste sale van vorig jaar, dan blijft jouw gekozen tijdslot en jouw ticket geldig voor de nieuwe data je ontvangt zo spoedig mogelijk van ons jouw nieuwe ticket. Kun je niet langskomen op de nieuwe data dan kun je via het ticketsysteem of via info@samplesaleamsterdamnoord.nl een refund van jouw aankoop bedrag vragen. Wij zullen dit dan binnen 7 werkdagen aan jou terugstorten.

Heb je nog meer vragen stuur ons dan een e-mail op info@samplesaleamsterdamnoord.nl wij zullen jouw e-mail binnen 48 uur beantwoorden.