De Corona-maatregelen zijn aangescherpt: wat betekent dit voor Sample Sale Amsterdam Noord?

De Sample Sale wordt verplaatst!

Het was een moeilijke beslissing, maar in overleg met de locatie en instanties hebben wij als organisatie van de Sample Sale Amsterdam Noord besloten om deze editie geen doorgang te laten vinden op de eerder geplande data . Ondanks dat we jullie in een veilige COVID-proof omgeving konden laten shoppen, is het met de huidige maatregelen en de besmettingen in Nederland en de daarbij gevraagde verantwoordelijkheid vanuit de regering voor dit jaar verstandiger om het event te verplaatsen naar april 2021.

De nieuwe data:

vrijdag 02 & zaterdag 03 april 2021.

Wat gaat er nu gebeuren met mijn ticket?
In de eerste plaats zijn wij ontzettend dankbaar dat jij samen met vele anderen al een ticket hebt gekocht voor deze sale. Wij gaan hiermee het volgende voor jou doen:

1. We zetten alle tickets om naar het event met de nieuwe data en naar het eerder door jou gekozen tijdslot.

2. Kun je niet op een van de nieuwe data? Dan maken we het mogelijk om een refund aan te vragen voor jouw ticket.

We vragen iedereen om even geduld te hebben aangezien wij dit allemaal administratief moeten verwerken. Hier gaat een korte periode overheen. Je ontvangt van ons binnenkort een e-mail met al jouw opties.

Uiteraard hopen we dat je jouw ticket en tijdslot wilt behouden en dat we elkaar zien tijdens de Sample Sale Amsterdam Noord op 02 & 03 april 2021.

We ontvangen op dit moment erg veel vragen via de e-mail. We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te beantwoorden. Daarnaast hopen we dat dit bericht de meest urgente vragen beantwoordt.

We hadden jullie graag dit weekend ontvangen, maar we moeten hier samen doorheen en nu eerst met elkaar de verantwoordelijkheid nemen om erger te voorkomen.

Met vriendelijke groet, ook namens alle showrooms en standhouders.

Het team van Sample Sale Amsterdam Noord